Boze musicalster mogelijk toch niet in The Winner Is

Chaira Borderslee, die 5000 euro boete kreeg omdat ze de afloop van haar The Voice of Holland-auditie verklapte, is mogelijk tóch niet te zien in het nieuwe programma The Winner Is op SBS 6. Dat vertelt de musicalster in De Telegraaf. Borderslee is boos, omdat ze na twee audities nog niet is toegelaten tot de tv-opnames. “Ze kunnen kennelijk maar niet besluiten. Ik heb twee keer zonder mopperen geauditeerd, maar moet nu een dérde auditie doen alvorens ze me toelaten tot de opnames.

De musicalactrice heeft geen zin om voor een derde keer op te draven. “Daar pas ik voor. Met mijn hoofdrol in Aida en Hair vind ik mijzelf ervaren genoeg.”

Nadat producent John de Mol haar de boete oplegde schreef Borderslee zich ook in voor zijn tv-shows The Voice van Vlaanderen en dus The Winner Is. In eerste instantie weigerde De Mol haar, omdat hij eerst geld op tafel wilde hebben.

Later gaf hij haar toch groen licht, omdat kandidaten in The Winner Is geld kunnen verdienen. Op die manier kan ze mogelijk haar boete alsnog betalen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen