Winston Gerschtanowitz gaat niet in op boze Patty Brard

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz gaat niet in op de kritiek van Patty Brard dat hij haar en haar tv-programma Diva’s Draaien Door belachelijk zou hebben gemaakt. Hij denkt dat het Brard vooral om de publiciteit te doen is. “Dat denk ik. Ieder zijn ding“, zegt hij in weekblad Weekend. Brard haalde een hele column lang uit naar Gerschtanowitz. “Ik heb daar niks van meegekregen, en dat wil ik ook lekker zo houden. Ik ben daar niet mee bezig en ik wil het er ook helemaal niet over hebben.

Brard schreef ‘verdrietig’ te zijn over de houding van RTL Boulevard. “Ze zetten ons van meet af aan als totaal kansloos. Vooral de nietsverhullende gelaatsuitdrukkingen van Winston als het onderwerp Diva’s zich aandiende, waren dodelijk. Hij hult zich in stilte, maar zijn blikken en zuchten  zijn vaak nog vileiner dan het commentaar van Albert Verlinde.

Ook mochten de diva’s niet langskomen bij Boulevard. “Te veel mensen aan de desk, luidde de uitleg, terwijl ik de dag ervoor toch echt nog vier mensen uit een ander programma zag aanschuiven“, schreef een verontwaardigde Brard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen