Wendy van Dijk wilde in Bonje met de Buren

Foto: RTLWendy van Dijk vindt het jammer dat het niet is gelukt om John Williams en Natasja Froger van Bonje met de Buren in de maling te nemen. Dat vertelt de presentatrice in Weekend. Voor Ushi & The Family fopte Van Dijk vele collega’s. “Ik had heel graag Bonje met de Buren willen doen. Dat had me heel geestig geleken met die dochter die van gothic en harde muziek houdt. Zo hadden we nog wel wat wensen, maar sommige programma’s liepen niet tegelijk met onze opnameperiode.

Van Dijk had nog wel meer programma’s in gedachten, die geschikt zouden zijn voor een van haar drie nieuwe typetjes. “Ik had ook graag Gordon in de maling genomen. Hotter Than My Daughter was ideaal geweest.

Ze wilde ook haar ex Xander de Buisonjé beetnemen. “Ik had hem in de maling kunnen nemen, maar het paste niet in het format, want hij heeft momenteel geen eigen tv-programma waarin ik zou kunnen optreden als kandidaat. Maar ik weet zeker dat het was gelukt.

Ook in haar vorige programma’s liet ze De Buisonjé links liggen. “Met mijn vorige typetje Loes heb ik er erg over getwijfeld. Toen had het wel gekund, maar door omstandigheden ging dat niet door.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen