RTL Boulevard-grap Jennefer ‘bizar en misplaatst’

Een grap van RTL Boulevard over de moord op de Rotterdamse Jennefer van Oostende (10) is volkomen verkeerd gevallen bij haar nabestaanden. “Ik ben hier helemaal stil door gevallen“, zegt hun woordvoerder Joop van der Hor in De Telegraaf. RTL Boulevard plaatste woensdag bij een item over de moord een balkje in beeld met daarop de tekst ‘Geen happy Oostende’. “Dit is zo on- gepast dat ik er geen woorden voor heb. Een bizarre en volkomen misplaatste vorm van humor.”

RTL beaamt de fout te zijn ingegaan. “Deze teksten zijn bedoeld als prikkelend, vaak met een knipoog. Deze was echt over de rand, daar kwamen we te laat achter. Het is fout gegaan omdat het een live programma is, onder tijdsdruk“, aldus een zegsman.

Albert Verlinde bood in de uitzending van donderdag zijn excuses aan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen