Patty Brard: ‘Sophie Hilbrand moet haar wassen’

Foto: RTLPatty Brard is woest op Sophie Hilbrand. De BNN-presentatrice had vorige week in haar programma Je Zal Het Maar Zijn een exclusief interview met Priscilla Nasi, die een boekje opendeed over de relatie met haar moeder Patty. Volgens Patty is haar dochter misbruikt door Sophie. “Zo heeft Bart de Graaff BNN nooit bedoeld Sophie Hilbrand! Hij draait zich om in zijn graf! En trouwens, Bart hield van lekkere wijven. Ga je haar eens wassen, prutser!“, zegt ze in haar Privé-column.

Patty heeft twijfels bij de wijze waarop Priscilla door Sophie gestrikt is, gezien Priscilla na de tv-soap Patty’s Posse nooit meer in de media wilde. “Sophie kielhaalde vorig jaar voor 2.000 euro al eens de dochter van Patricia Paay. Ze heeft waarschijnlijk zodanig op mijn dochter ‘ingepraat’ dat ook zij over de streep werd getrokken.

Het gaat Sophie slechts om kijkcijfers, stelt Patty. “Het was de altijd integere publieke omroep niet ontgaan dat er aan voorpubliciteit wel het een en ander te halen viel voor het slecht scorende programma. Boulevard, Shownieuws, De Telegraaf; niets werd geschuwd om het ‘exclusieve portret van Priscilla’ onder de aandacht te brengen.

Priscilla vertelde dat ze haar moeder niet meer herkende tijdens de reallifesoap acht jaar geleden en tijdens het faillissement van haar moeder achttien jaar geleden meer aandacht had gewenst. Ze hebben nu al twee jaar geen contact meer. “Een profiel van een meisje van 28, dat heel lief over haar moeder praat, maar zich niet realiseert dat zij misbruikt is door een presentatrice die een volledig verkeerd beeld schetst van de situatie door niet één kritische, inhoudelijke vraag te stellen over bijvoorbeeld de tijdspanne“, stelt Patty.

Patty walgt van Sophie. “Dit was een profiel van een meisje, gebruikt als excuus om een bekende Nederlandse moeder voor schut te zetten. Niet helemaal gelukt, omdat Priscilla toch net iets te beschaafd is, maar tendentieus was het! Genoeg reden voor mij om nóóit meer iets met BNN te maken te willen hebben.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen