Patricia Paay steunt Patty Brard in Sophie Hilbrand-rel

Foto: RTLPatricia Paay begrijpt dat Patty Brard woest is op Sophie Hilbrand en een boycot heeft afgeroepen tegen BNN. Dat laat de tv-diva weten in Story. Brards dochter Priscilla Nasi vertelde recentelijk in het programma van Hilbrand alles over de relatie met haar moeder. “Ik snap heel goed wat Patty doormaakt. Het is absoluut niet leuk als er zulke dingen op televisie over je gezegd worden. Ik heb alle begrip voor Patty. We praten er ook heel vaak over“, vertelt de RTL 4-presentatrice.

Paay steekt Brard een hart onder de riem. “Het is nu eenmaal het lot van een bekende ouder zijn. Vergeet niet dat het voor een kind ook moeilijk is om bekende ouders te hebben. Je staat voortdurend in de schijnwerpers en een kind vraagt daar niet om. De grootste sterren van de wereld hebben hiermee te maken. Het kind zit in een positie die heel moeilijk is. En zeker de kinderen van Patty en mij.

Nasi klaagt dat Brard haar uit het oog verloor tijdens de opnames van de tv-soap Patty’s Posse. “Ouders kunnen er vaak niets aan doen als hun kind verwijten naar buiten brengt. Ik weet gewoon dat Patty een heel goede moeder is. Mensen hebben vaak een ander beeld van haar, maar ik heb Patty de afgelopen maanden, tijdens de opnames van Diva’s Draaien Door, beter leren kennen en daarom durf ik dat zo te stellen.

Paay hoopt dat Brard er snel bovenop komt. “Ik steun Patty in deze kwestie. Het doet haar verdriet wat Priscilla nu allemaal roept. Ik merk dat het haar goed doet als ik over mijn ervaringen met Christina praat. Het brengt ons dichter tot elkaar. Op dat soort momenten praat je ook niet meer als collega’s, maar als moeders met elkaar.

Brard verwijt Hilbrand sensatiebelust te zijn. “Genoeg reden voor mij om nóóit meer iets met BNN te maken te willen hebben“, riep ze.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen