Joop van Tellingen weigert Paul de Leeuw

Paparazzo Joop van Tellingen weigert uitnodigingen van Paul de Leeuw om te verschijnen in zijn programma’s. Dat vertelt de fotograaf in Veronica Magazine. Van Tellingen heeft een geschil met de VARA-presentator, die sinds kort weer terug is op televisie. “Paul en ik liggen elkaar niet zo. Ik heb echt waardering voor zijn programma’s en hoe hij zijn hoofd boven water houdt. Maar waar ik niet tegen kan, is dat hij soms als een klein kind om zich heen begint te schreeuwen.”

Eén keer kwam het tot een conflict tussen beiden. “Hij provoceert en lokt soms ruzies uit door opmerkingen te maken die echt niet door de beugel kunnen. Dat doet hij met name tegen de mensen van de roddelpers. De laatste keer beledigde hij een collega van mij, waarop ik tegen hem heb gezegd: ‘Paul, wat en je toch eigenlijk een lul de behanger.’ Hij was diep beledigd.

Het bleef niet zonder gevolgen. “Vervolgens werd ik wel meerdere keren uitgenodigd als gast in zijn programma. Maar zolang Paul zich niet kan gedragen, ga ik daar niet vrijwillig zitten om te worden afgeslacht.

Paul zou het voor zichzelf veel gemakkelijker maken als hij zich eens wat volwassener zou opstellen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen