Jeroen van der Boom baalt niet van vertrek uit The Voice

Foto: Roland J ReindersJeroen van der Boom heeft geen spijt van zijn vertrek als coach uit The Voice of Holland. De tv-show is momenteel een nog grotere tv-hit dan vorig seizoen. “Mijn tv-agenda is afgestemd op het zingen; ik wil de weekenden vrijhouden om op te treden, daarom wilde ik ook geen tweede serie van The Voice doen“, zegt hij in Televizier. De zanger kan gewoon nog kijken naar The Voice. “Absoluut. Alles is in samenspraak gegaan en ik ben er niet uitgeknikkerd. Dan was het gevoel anders geweest.

Bij zijn huidige werkgever SBS 6 gaat Van der Boom ook meewerken aan een muzikale tv-show: de nieuwe talentenjacht The Winner Is van producent John de Mol. “Aangezien The Winner Is gaat starten, wat ik toen ook in mijn achterhoofd had zitten, kan ik ook mijn muzikaliteit kwijt. Op dat moment heeft SBS mij meer te bieden dan RTL. Wat SBS wil met Sanoma en John de Mol, dat is natuurlijk een heel mooi verhaal. Ze hebben momenteel een griepje, maar het is wel spannend om daaraan te werken“, vertelt hij op de radio.

En The Voice; dat vindt hij alleen maar beter geworden. “The Voice is nog leuker om naar te kijken. Je merkt dat er tussen de coaches meer concurrentie is, meer chemie ook. Ze weten nu wat er gaat gebeuren; wij gingen er vorig jaar onbevangen in. En Marco Borsato odet het heel goed.

Met Marco’s staat van dienst heeft hij echt recht van spreken. Ik denk dat alle kandidaten van geluk mogen spreken om met hem te mogen werken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen