Eva Jinek baalt van wisselend uitzendtijdstip

Eva Jinek baalt ervan dat haar talkshow Eva Jinek Op Zondag niet elke week stipt om half tien ’s morgens van start gaat. Ook deze week begon het programma een kwartier later. “Zeker voor een nieuw programma is dat niet fijn, maar het kon niet anders door sportevenementen die al vast stonden“, legt ze uit in Televizier. Het wordt beter. “Na vandaag zijn we alleen nog op 23 oktober vanaf 9.00 uur te zien en daarna op ons vaste tijdstip: 9.30 uur. Gelukkig weet de kijker ons toch te vinden.

Het bevalt Jinek erg goed bij haar nieuwe werkgever, omroep WNL. “Heel goed. Ik ga met enorm veel plezier naar de redactie, werk met een team enthousiaste en hardwerkende mensen en de kijkcijfers zijn beter dan ik had durven hopen. Een geweldige start.

Een eigen talkshow is de droom van bijna elke tv-journalist. “Ja, geweldig. Ik heb maar liefst 55 minuten voor drie gasten. Mensen in mijn omgeving zien de Eva op tv, zoals ze mij kennen. Volgens sommigen ziet het eruit alsof ik deze talkshow al jaren presenteer.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen