Rik Felderhof vindt House Ibiza ranzig

Foto: NCRVRik Felderhof is niet gecharmeerd van House Ibiza, het programma van omroep PowNed dat op zijn Villa Felderhof geïnspireerd is. Hij vindt het niet vleiend dat hij geïmiteerd wordt. “Niet op deze manier, dacht ik. Ik vind het een beetje ranzig allemaal. Niet leuk“, zei hij in Eva op Zondag. House Ibiza is een tv-show waarin Dominique Weesie en Rutger Castricum BN’ers uitnodigen op Ibiza om belastinggeld op te maken. “Ik heb er wel iets over gehoord“, zegt Felderhof, die niet heeft gekeken.

Er zijn ook oudgedienden die wel kunnen lachen om House Ibiza, waaronder Mies Bouwman. “Die Rutger gaat gelukkig zijn eigen gang. Boem, de beuk erin. Spuit hij nu in House Ibiza als parodie op Villa Felderhof met champagne, roepend: ‘Daar gaat uw belastinggeld.’ Geestig! Kom op, dat is toch echt leuk!

Overigens heeft Felderhof geen plannen om terug te keren op televisie. “Televisie mis ik niet. Ik mis wel mijn collega’s als we bezig zijn op reis. Aan het ontbijt is het al gezellig. Nu ontbijt ik alleen. Ik mis de collegialiteit, het samenwerken, de teamspirit en iets moois creëren. Ik kijk met enorm veel gevoel terug. Maar ik heb veertig jaar bij de omroep gewerkt, dus het is wel genoeg zo.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen