Powned verslindt belastinggeld op Ibiza

Omroep Powned begint vrijdagavond met wat zij noemt haar ‘nieuwe belastinggeld verslindende programma’, getiteld House Ibiza. In een luxe villa op Ibiza ontvangen Rutger Castricum en Dominique Weesie gasten uit de wereld van de politiek, media, sport en showbiz. “Met andere woorden: de hele dag aan het zwembad hangen, feestvieren en af en toe wat mijmeren over de zin van het leven“, verduidelijkt de omroep, met een knipoog naar de bezuinigingen die gaande zijn in Hilversum.

Er is behoorlijk wat publiek geld gaan zitten in het feestje van Powned. “Ja, het mag wat kosten op Ibiza, maar dan heb je ook wat. De champagne vloeit rijkelijk want dat er überhaupt gasten bij Dominique en Rutger durven overnachten is al voldoende reden voor een feestje“, meldt de omroep.

Naast interviews in de luxe villa maken verslaggevers Daan Nieber en Jojanneke van den Berge reportages over Ibiza. Ze brengen het nachtleven in kaart en bekijken de betere huizen op het eiland.

House Ibiza is om 21.05 uur te zien op Nederland 3.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen