Patricia Paay trekt stekker uit online magazine

Foto: RTLPatricia Paay trekt de stekker uit haar online tijdschrift La Paay Magazine. Het blad is niet wat ze ervan verwacht had. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Story. Paay, die bij de lancering sprak van een ‘Oprah-achtig’ blad, vindt de kwaliteit te laag. “Ik ben zeer ontevreden over de wijze waarop het wordt gemaakt. Ik kan niet bepaald spreken van het voeren van goede journalistiek en van verrassende invalshoeken voor onderwerpen. Ik ga binnenkort met de heren om de tafel zitten“, vertelt ze.

Volgens de RTL 4-presentatrice kan zij de samenwerking op elk moment beëindigen. “Ik heb mijn naam aan het magazine verbonden en een clausule in het contract laten opnemen dat, wanneer het niet meer naar mijn zin is, ik ermee kan stoppen. En laten we eerlijk zijn: als het magazine niet goed is, straalt dat ook op mij af. Ze voldoen gewoon niet aan de verwachtingen.

Zelf heeft Paay geen tijd om zich ermee te bemoeien. “In het begin dacht ik nog wel mee over de onderwerpen, maar daar heb ik nu toch geen tijd meer voor? Ik wil er daarom vanaf, er gewoon mee kappen. Natuurlijk leer je van dit soort dingen. Als je er geen controle over hebt, moet je er niet aan beginnen. Het is gewoon einde oefening en dat zal ik ze vertellen ook.

Overigens krijg ik ook nog geld van ze! Hoeveel? Dat moet ik nog berekenen. En als ze nu misschien geen geld hebben, is dat natuurlijk niet mijn probleem!“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen