‘Mag ik u kussen? is intellectuele verleidingsshow’

Foto: AVROArt Rooijakkers stelt dat zijn programma Mag Ik U Kussen?, dat zondagavond in première gaat, absoluut niet ordinair is. Volgens hem staat de kijker iets heel anders te wachten. “Een intellectuele verleidingsshow, een arena voor verleidingskunstenaars, een platform voor poldercasanova’s. Drie komieken, slechts gewapend met hun allermooiste woorden, vechten in een boudoir-achtige setting om een prijs: een kus van één van ’s lands meest begeerlijke vrouwen“, zegt hij in VARAgids.

De komedianten, waaronder Edo Brunner en Jandino Asporaat, gaan in diverse ronden de strijd met elkaar aan. “In de ronde ‘Zeg het eens niet met bloemen’ moeten de mannen het hart van de vrouw met originele cadeaus als een ontplofte airbag, een plamuurmes of een heggenschaar zien te winnen. En in ‘Daar heb ik een mannetje voor’ dragen de mannen praktische oplossingen aan voor een probleem van de vrouw.

Mag Ik U Kussen? is gebaseerd op het Vlaamse origineel. “We zijn heel dicht bij het origineel gebleven. We hebben ervoor gezorgd dat het niet te lomp zou worden. De bedenker van het programma in België was er daarom nauw bij betrokken. Ook zit er naast de twee Nederlandse mannen altijd een Vlaamse komiek uit het oorspronkelijke programma. Verder zitten we in hetzelfde decor en hebben we zelfs de publieksopwarmer uit België naar Nederland gehaald.

De eerste aflevering, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Katja Schuurman, is om 21.55 uur te zien op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen