Marga en Philip voor even terug bij NOS

Marga van Praag en Philip Freriks keren voor even terug bij de NOS. Op donder- dag en vrijdag verzorgen zij samen met Annechien Steenhuizen de presentatie van de nieuwsrubriek NOS op 3. Dat heeft de omroep donderdag laten weten. Naast het nieuws van de dag bevat het programma op deze dagen een nieuws- gebeurtenis uit 60 jaar tv. De rubriek sluit hiermee aan bij het avondvullende programma Last Man Watching van BNN, waarin een recordpoging tv-kijken centraal staat.

Kijkers van NOS op 3 bepalen donderdag samen welk historisch nieuwsfragment in de uitzending terecht komt. De genomineerde fragmenten waar het publiek via internet op kan stemmen, wordt rond de klok van tien uur in de uitzending van Last Man Watching bekend gemaakt.

Van Praag is op donderdag te zien in NOS op 3 en Freriks is vrijdag te zien. De uitzending begint om 22.50 uur op Nederland 3.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen