Antoinette Hertsenberg hoopt op meer kijkers Opgelicht

Antoinette Hertsenberg maakt zich niet druk om de lagere kijkcijfers van Opgelicht. Dat vertelt de presentatrice in RTL Boulevard. Opgelicht weet op haar nieuwe uitzendavond niet op te boksen tegen The Voice of Holland. Hertsenberg laat weten dat ze het aan de ene kant fijn vindt dat de Publieke Omroep denkt dat het programma sterk genoeg is voor de vrijdag, maar dat concurreren met The Voice zinloos is. “Maar ik laat me niet uit het veld slaan, de kijker komt wel weer terug“, zegt ze.

Waar Opgelicht op dinsdagavond doorgaans ruim een miljoen kijkers trok, zat ze afgelopen vrijdag op ‘slechts’ 746.000 kijkers. Hertsenberg laat weten niet in paniek te zijn en geeft de complimenten aan de makers van The Voice.

Hertsenberg heeft niet met de TROS gesproken over een andere uitzenddag, omdat ze uit ervaring zegt te weten daar toch weinig invloed op te hebben.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen