Winston Gerschtanowitz blijft bij RTL Boulevard

Winston Gerschtanowitz ontkent de geruchten dat hij zou willen stoppen met zijn tv-programma RTL Boulevard. “Daar is absoluut niets van waar“, vertelt de RTL 4-presentator in weekblad Story. Op dit moment zit Gerschtanowitz al drie jaar bij het showprogramma en hij wil graag nog even verder. “In april heb ik mijn contract met drie jaar mogen verlengen. Nog iedere avond geniet ik ervan om het programma te presenteren. En zo lang RTL 4 dat wil, blijf ik dat met alle plezier doen.”

Ook RTL ziet Gerschtanowitz graag langer in RTL Boulevard. “Winston Gerschtanowitz is sinds 2008 van de partij en zal binnenkort de langstzittende host van RTL Boulevard worden“, zegt een woordvoerder van het tv-station.

RTL Boulevard bestaat op maandag 5 september precies tien jaar. Er kijken dit jaar tot nu toe gemiddeld een miljoen mensen naar de showrubriek.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen