Ook Dieuwertje en Jörgen worden talkshowhost

Foto: NTRDieuwertje Blok en Jörgen Raymann voegen zich bij het presentatieteam van de nieuwe dagelijkse talkshow 5op2. Ze gaan ieder één aflevering per week aan elkaar praten op Nederland 2. Dat heeft omroep NTR dinsdag laten weten. 5op2 komt in oktober voor het eerst op de buis. De maandaguitzending wordt verzorgd door Catherine Keyl, Sipke Jan Bousema zit op dinsdag, Raymann doet de woensdag, Blok is het vaste gezicht op donderdag en Lucille Werner sluit de week af op vrijdag.

In 5op2 wordt aandacht gegeven aan actuele, maatschappelijke onderwerpen. Elke week heeft een vast thema, dat door iedere presentator op zijn of haar eigen manier wordt belicht. De gesprekken aan tafel worden afgewisseld met reportages gemaakt door vaste reporter Johan Overdevest, afkomstig van TV West.

5op2 is vanaf 3 oktober elke werkdag van 16.30 tot 17.00 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen