Nieuwe formule voor programma Ghislaine Plag

Het actualiteitenprogramma Altijd Wat van Ghislaine Plag gaat in het nieuwe seizoen de studio uit. De presentatrice gaat voortaan het land in om interviews te doen en reportages te maken. Dat heeft de NCRV dinsdag laten weten. Bij de nieuwe formule, hoort ook een nieuwe uitzendavond. Altijd Wat levert haar zendtijd op vrijdagavond in en verhuist naar de dinsdagavond, waar het wekelijks om 21.05 uur te zien zal zijn. Thuisbasis van het programma blijft Nederland 2.

Jeroen Illy, eindredacteur van Altijd Wat, vertelt dat de beslissing is gebaseerd op de mening van de kijker. “De reportages in Altijd Wat, die gaan over hoe mensen maatschappelijke ontwikkelingen beleven, worden door onze kijkers zeer gewaardeerd. Daarom hebben we ervoor gekozen om met Altijd Wat de focus volledig hierop te leggen.

Illy denkt dat de nieuwe formule goed bij Plag past. “Ghislaine Plag gaat de grote inhoudelijke interviews maken. Deze rol past goed bij haar journalistieke achtergrond en haar grote interesse in wat mensen beweegt.”

Altijd Wat begint op 6 september op haar nieuwe uitzendtijdstip.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen