Johnny de Mol dankt promotie niet aan vader

Foto: FotofloorJohnny de Mol dankt de promotie van zijn programma Waar is De Mol van Veronica naar SBS 6 naar eigen zeggen niet aan zijn vader John de Mol, die de nieuwe eigenaar van de zendergroep is. Dat zegt Johnny in Nieuwe Revu. “De benadering is iets anders geworden bij de zenders omdat er wat verschuivingen zijn geweest. Er wordt per programma bekeken bij welke zender het zou passen. Als je kijkt naar de namen die we nu hebben, past dat beter bij SBS“, aldus de presentator.

Volgens Johnny wordt hij in interviews vaak gevraagd naar zijn vader. “In interviews worden er vaak vragen gesteld over mijn vader. Ik krijg dan vaak het gevoel dat ze liever van alles willen weten over hem, of anders over mijn andere familieleden. Als je de interviews erop naslaat, zeker de eerste zeven jaar, dan zie je staan: ‘zoon van’.

Het SBS-gezicht stelt dat hij alles op eigen houtje heeft bereikt. “Ik heb me altijd heel zelfverzekerd gevoeld. Op mijn 20ste was ik al opnameleider. De mensen met wie ik werkte vonden dat terecht.

Waar is De Mol is vanaf 5 september te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen