Bram Moszkowicz werkt samen met Ruud de Wild

Bram Moszkowicz krijgt een rubriek in het radioprogramma van Ruud de Wild op Radio 538. Hij zal elke dinsdag rond 17.15 uur te horen zijn in Ruuddewild.nl. Dat heeft Radio 538 bekendgemaakt. Moszkowicz zal in de radioshow vertellen over allerlei zaken die met zijn vakgebied te maken hebben. “Luisteraars kunnen ook vragen aan mij stellen. Dat kan een eenvoudige of ingewikkelde vraag zijn. Ik zal mijn best doen om mijn brein daarover te breken“, aldus de bekende advocaat.

De Wild mag over bijna alle onderwerpen praten met Moszkowicz. “Maar op het moment dat je over zaken praat, behartig je de belangen van cliënten en dan ben je op je hoede. Als ik een beroepsgeheim zou schenden, geef ik geen antwoord. Verder mag mij alles gevraagd worden.

De juridisch expert heeft naar eigen zeggen niet lang na te denken over het aanbod van Radio 538. “Wat me over de streep heeft getrokken, is dat Radio 538 vanaf nu ook in Limburg zit“, grapt hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen