‘Hotter Than My Daughter succesvoller dan The Voice’

Foto: Nick van OrmondtGordon denkt dat zijn nieuwe tv-programma Hotter Than My Daughter nog wel eens beter kan gaan scoren dan The Voice of Holland, de kijkcijferhit van RTL 4. Dat zegt de tv-persoonlijkheid in programmablad Totaal TV. Hotter Than My Daughter beleeft vrijdagavond om half elf zijn première, direct na het goed bekeken Holland’s Got Talent. “Dit gaat misschien nog wel beter scoren dat The Voice of Holland. Dit wordt spraakmakende televisie“, zo laat Gordon weten.

In het nieuwe programma schiet Gordon dochters te hulp die zich schamen voor het uiterlijk van hun moeder. “Ik ben in shock. We zien mensen voorbij komen… Onlangs bijvoorbeeld een dochter in een joggingbroek, met crocs en een slobbertrui met een moeder met lang geblondeerd haar en een minirokje zonder ondergoed. Dan vraag ik je!

Gordon vindt dat moeders zich behoorlijk moeten kleden. “Sommigen zeggen: ‘Dit ben ik, kijk maar een andere kant op als het je niet bevalt’. Dat is helemaal oké. Maar als ouder heb je ook een voorbeeldfunctie.

Hotter Than My Daughter is om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen