Antoine Bodar blaast talkshow nieuw leven in

Priester Antoine Bodar keert na twintig jaar terug met zijn talkshow Eeuwigh gaat voor oogenblick. De eerste uitzending is in december te zien bij de katholieke omroep RKK. Dat heeft RKK laten weten. Net als in 1991 zal ook in de nieuwe reeks de spirituele dimensie van het leven centraal staan. De kijker kan aan tafel onder meer geleerden, politici, schrijvers en geestelijken verwachten. Twintig jaar terug zaten onder meer kardinaal Godfried Danneels en schrijver Gerard Reve aan tafel.

De titel Eeuwigh gaat voor oogenblick is ontleend aan de laatste regel van het gedicht Kinder-lyck van Joost van den Vondel, dat hij in 1632 schreef bij het overlijden van zijn zoontje Constantijn.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen