Aad Ouborg is Nederlandse Donald Trump

Aad Ouborg zit op de directeursstoel van het nieuwe BNN-programma Topmanager Gezocht, de Nederlandse versie van de Amerikaanse televisiehit The Apprentice met Donald Trump. Dat heeft BNN vrijdag laten weten. Ouborg gaat in het programma op zoek naar een kandidaat die het in zich heeft om een succesvolle onderneming uit de grond te stampen. De winnaar krijgt 25.000 euro en Ouborg als adviseur. De zakenman stelt zijn knowhow, netwerk en kantoor ter beschikking.

Ouborg, bekend van zijn elektronicamerk Princess, verheugt zich erop. “Ondernemen is entertainen, show-, glamour- en glittermarketing, maar achter de schermen is het bloed, zweet en tranen. De kandidaten in Topmanager Gezocht zullen alles uit de kast moeten halen om zich te bewijzen“, zegt hij.

De kandidaten van Topmanager Gezocht moeten elke aflevering uiteenlopende opdrachten uitvoeren. Degene die het minst presteert wordt door Ouborg en zijn twee adviseurs naar huis gestuurd.

De eerste aflevering van Topmanager Gezocht met presentator Ruben Nicolai is op donderdag 15 september om 21.30 uur op Nederland 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen