Yolanthe Cabau-Sneijder wil doorbreken in Amerika

Geplaatst op za 16 jul 2011 om 11:32

Foto: TROSVoetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau gaat onderzoeken of zij mogelijkheden ziet voor een carrière als actrice in Hollywood. De presentatrice heeft de interesse gewekt van het Amerikaanse managementbureau CAA, dat ook onder meer Brad Pitt, Julia Roberts en Oprah Winfrey vertegenwoordigt. “Die willen mij dus tekenen en dat vind ik al heel gaaf, omdat zij een groot bureau zijn en die willen er dus voor zorgen dat ik daar ook ga werken als actrice“, aldus Yolanthe in Shownieuws.

Yolanthe reisde recentelijk af naar Los Angeles om met CAA te praten. “Daarom ben ik daar dus heen gegaan. Om die mensen te leren kennen en kijken hoe het er daar aan toegaat. Hoe ze werken en of ik het kan combineren met het leven dat ik met Wesley heb, want dat staat natuurlijk op nummer één.”

Voor velen is doorbreken in Hollywood een droom. “Nou, om eerlijk te zijn is dat nooit echt een droom van mij geweest. Op een gegeven moment ontmoette ik een producent die ook in Amerika werkte. Er kwamen hele gesprekken en die hebben mij uitgenodigd en toen is het eigenlijk een beetje ontstaan.”

Ik had er nooit over nagedacht, maar als je wordt uitgenodigd, dan ga je er natuurlijk wel over nadenken. Wes en ik hebben daar over gesproken. Als je zo’n kans krijgt, waarom niet? Probeer het en als het niet lukt, dan niet“, besluit ze.
68 Reacties op “Yolanthe Cabau-Sneijder wil doorbreken in Amerika”


 1. Lora

  Droom lekker verder, meisje ….

 2. M

  Dat kan ze zeker, maar dan als pornoster

 3. hans

  Ik zie haar wel de hoofdrol spelen in Yolanthe does Hollywood.

 4. Breedbeeld

  brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 5. ton

  Dream on!

 6. Anoniem

  een vervolg op Yolanthe does Hillywood

 7. Fleur

  Yolante ziet er prachtig uit, helemaal nu ze Italiaanse maten aangenomen heeft, maar helaas heeft ze geen persoonlijkheid of iets eigens. Schoonheid vergaat, maar wat blijft er dan over voor Yolante in Amerika? Vrij weinig. Nee meid, ik vind het heerlijk dat je ambitie hebt, maar dit is misschien niet de juiste richting.

 8. aubry

  Iedereen weet toch dat actrices die aan de bak willen komen in Hollywood dat zeker niet in vertikale positie kunnen doen? Ingrijpen, Wesley!

 9. Female81

  “Nou, om eerlijk te zijn is dat nooit echt een droom van mij geweest.”

  Het mens komt dermate berekenend over, dat ik erover twijfel of ze dat wel meent. Die heeft vermoedelijk al jarenlang een planning in d’r kop zitten, qua wat ze wil bereiken, en hoe ze dat wil doen.

  Die Italiaanse maten maken haar trouwens niet bepaald mooier. Ze was qua uiterlijk prima zoals ze was.

 10. Jan

  Even een beetje offtopic.

  Kan iemand mij uitleggen waarom de dame eerst:

  Yolanthe Cabau van Kasbergen

  heet en dan nadat ze getrouwd is.

  Yolanthe Sneijder-Cabau

  Ik zou zeggen dat ze dan

  Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen

  moet heten!! Waar is Van Kasbergen heen?

 11. Media Tycoon

  Acteren is een vak. Yolanthe is niet meer dan een zwaar overrated soapsterretje met een belabberde Engelse uitspraak.

 12. kwikjealex

  Wow, ieder bericht wat hier staat klopt gewoon.

 13. Anoniem

  @Jan,

  Volgens mij heeft dat te maken met haar deels Spaanse afkomst: Cabau van Kasbergen: Cabau achternaam vader, van Kasbergen achternaam moeder.

  Als je gaat trouwen blijf je trouwens als vrouw je eigen naam houden geloof ik…

 14. siep

  Doorbreken waar doorheen? Die betonnen plaat voor haar kop?

  En @Jan de uitleg van Anonymous klopt: spaanse dames hebben achternamen van moeder én vader tot hun eigen huwelijk, dan blijft alleen vaders naam over.

 15. Levi

  Niets mis met een droom, maar ik denk dat Yolanthe het eerst beter voor elkaar kan maken in Nederland. Amerika is een paar stappen verder en is meer geschikt voor actrices als Carice van Houten en Halina Reijn. Met alle respect maar Yolanthe kan daar (nog) niet aan tippen.

 16. Me84

  Doorbreken in Amerika??
  In haar eigen land Nederland kan ze al niet echt doorbreken als een A-Actrice en A-Presentatrice dus waarom wel in Amerika??
  Laat ze eerst maar eens goede acteerlessen nemen en onderaan de ladder beginnen..Dan val je minder hard ;)

 17. Kaj

  Wat een titels toch weer van MC, Yolanthe wilt zelf niet doorbreken in Amerika, dat bureau wilt dat zij doorbreekt in Amerika.

 18. d'amsterdammertje

  Vinger in de dijk!

 19. naampje

  @Jan

  Yolanthe heeft een Spaanse vader en is in Spanje geboren. Daar krijgen kinderen eerste de achternaam van hun vader (Xavier Cabau) en dan van hun moeder (Richarda van Kasbergen) = Yolanthe Cabau van Kasbergen.

  Als IN SPANJE een vrouw gaat trouwen, vervalt de naam van haar moeder en komt daar het woordje “de” + de naam van haar man voor in de plaats :
  Yolanthe Cabau de Sneijder.

  In NEDERLAND doet men dit niet. Yolanthe heeft de Nederlandse manier : eerste de naam van haar man en daarna haar eigen achternaam: Yolanthe Sneijder-Cabau (van Kasbergen)
  Van Kasbergen is weggelaten omdat de naam anders te lang werd.

 20. peter l

  Wordt niets! Zoveel Nederlandse vrouwen hebben geprobeerd voet aan de grond te krijgen in de VS: Anouk, Ilse Delange etc. Kleine succesjes daar gelaten! Ik zou zeggen: succes. De breuk met Wesley zit eraan te komen!

 21. Daniel

  ze heeft zeker in de gaten wat voor succes Afrojack terecht heeft, maar Yolanthe is geen AfroJack. Wordt dus niks daar voor haar

 22. Anoniem

  Haha imbecieltjes, hebben jullie het artikel wel eens gelezen? Of gaan jullie alleen uit van de titel? Zij is te goed voor Nederland, vooral voor het vmbo-volk wat zelf zelf geen leven heeft en hier sterren gaan afkraken om zichzelf beter te laten voelen. Gaaaap zoek een leven mensen geef gewoon reacties met inhoud

 23. Anoniem

  @kaj Gelukkig, jij leest tenminste.

 24. ruben

  Een lange naam voor iemand die niks kan is erger dan andersom! Zou onze Wes nou niet voelen dat zij zijn naam lekker gebruikt om verder te komen?. Ze is ontegenzeggelijk mooi maar in presenteren in Nederland is ze niks bijzonders, in gtst zitten of gezeten hebben zegt ook niet zo veel, dus dan blijft er weinig meer over dan je voetbalmannetje die echt wel iets presteert ! Eigenlijk een beetje arm verhaal als ze niet zo rijk waren.

 25. Pitbull

  Heel veel succes Yolanthe, ik wens je een fijne toekomst, dat al je wensen uit mogen komen.
  Je verdient het ná al die negatieve reacties van die jaloerse Hollanders , al meer dan ’n jaar lang.

 26. Mark

  Niks droom maar verder, want ze is idd gepolst als volgende Bond-girl door de producenten van 007-franchise.

 27. Daniel

  @ruben,

  ten eerste heeft Yolanthe nooit in GTST gezeten, maar in ONM,
  en van dat misbruiken van de achternaam Sneijder, zal ook wel niet zo’n vaart lopen.

  wees eerst zeker van feiten, voordat je iets gaat lopen schreeuwen hier

 28. Anoniem

  Als ze presenteerd is het al een houten klaas .

 29. Anonymouse

  Hahahahahahaha Bedankt, met dit weer had ik het even nodig om even onbedaarlijk te lachen. Yolanthe, acteren en Amerika; drie ingredienten voor een goede mop !! Hahahahahahaha

 30. Kees

  Ze weet precies wat ze doet zien jullie het niet? ze doet echt alles om maar beroemd te worden Ze neukt haar weg naar de top als zij beroemd wordt zal ze wesley gaan dumpen voor en hollywood acteur. Hij wordt alleen gebruikt door die snool voor geld en berkendheid.

 31. Kees

  Ze weet precies wat ze doet zien jullie het niet? ze doet echt alles om maar beroemd te worden Ze wiptt haar weg naar de top als zij beroemd wordt zal ze wesley gaan dumpen voor en hollywood acteur. Hij wordt alleen gebruikt door die snool voor geld en berkendheid.

 32. Anoniem

  haha… ze kan in nederland niet eens presenteren… wat een lachertje!

 33. Anoniem

  en acteren.. ook daar was ze geen ster in ..

 34. Anoniem

  kortom: wordt een flop!

 35. Dus

  Hahaha wat een hilarisch bericht! Het volgende nieuwsartikel zal vast gaan over Yolanthe die een zangcarrière begint en een plaat gaat opnemen met de producer van Beyoncé of zoiets. Nee meisje ken je plaats, je hebt in NL al bewezen niet te kunnen acteren en presenteren dus succes verder als ‘de vrouw van’.

 36. Selena

  Dat ze en eigen programma heeft is al te gek voor woorden ze heeft totaal geen talent presenteren doet ze heel erg slecht. Het word tijd dat ze van de televisie verdwijnt want ze kan niets en ik mag haar niet en er zijn vele met mij eens. Er is iets wat me niet bevalt en dat is haar neppe persoonlijkheid wat ik nog nooit eerder heb gezien bij een nederlandse presentatrice.

 37. Wouter

  Blijf weg iuit amerika daar zitten ze niet op en bimbo zonder talent te wachten. Ga kindjes baren je wilde het zo graag of ben je daar te egocentrisch voor?

 38. Sanoma-fan

  Ik zou me kapot lachen als ze echt de volgende Bond-girl wordt, en het zeikerige klootjesvolk haar maar uitlachen

 39. Sanoma-fan

  Maar vergeleken met RTeLheld stelt het natuurlijk niks voor..

 40. Leugenaar

  Yolanthe liegt alles bij elkaar ze doet alsof ze steeds gevraagt voor alles maar de werkelijkheid is anders ze wordt niet gevraagt maar ze bied zichzelf aan.

  In amerika weten ze niet eens wie deze dame is ze zal wel gesmeekt hebben en verhalen opgeblazen hebben.

  Net zoals haar catwalkdebuut in milaan heeft ze zichzelf aangeboden dat heeft ze hier ook gedaan ze zal wel vertellen dat ze en hele goede actrice is en heel veel topfilms heeft gespeeld wij weten wel beter.

 41. Nathalie-Amsterdam

  Wat een belediging om dit non-talent te vergelijken met oprah en julie roberts. Als zij met haar belabberde acteerprestaties doorbreekt word ik de nieuws oprah winfrey.

 42. Guus Schreeuwis

  tsss, wat een hoogmoed, yolanthe ga lekker van je geld genieten op een ver eiland, dankzij de erfenis van je vader en het geld van wesley hoef je de komende 753 jaar niet meer te werken… nix kunnen en dan zo een leven leiden, en dan nog willen graaien graaien graaien.,..

 43. Robbert

  De rol als golddigger zal ze goed doen.

 44. irjan

  @jan
  ze zei ooit op tv omdat ze dr meisjesnaam deels in haar normale achternaam wilde houden.

 45. Pim Salabim

  Mooi zo, zijn wij hier er weer even vanaf……..
  Geen enkele producent of omroep wil nog met haar werken hier in Nederland.
  Pfff wat is die van het padje af.

  Best jammer hoor. Het is een mooie vrouw en ze kan ook heel aardig zijn. Het is alleen heel ver te zoeken op dit ogenblik. Valt echt niet mee te werken.
  Het is een kleine wereld en het zal dan ook niet meevallen voor haar om ineens heel aardig te gaan doen, of over te komen, in het Amerika………

 46. gaap

  @Kaj
  Als ze het zelf niet wil, maar haar bureau wél, moet ze gauw een ander bureau zoeken, want dat bureau laat haar dingen tegen haar wil doen (of zou ze stiekem toch willen…) ;)

  Maar het is te proberen natuurlijk, nee heb je, ja kun je krijgen.

 47. variabel

  Ooit, ooit dus, toen Patricia Paay met Curry naar Amerika ging wilde zij daar verder gaan met zingen en naam maken. Niet gelukt. Nu wil Yolanthe dit. Of het te realiseren is, wij weten het niet. Maar, ze moet Amerika niet onderschatten of verkeerd inschatten. Het kan wel eens lelijk tegenvallen. Ze is ’n knappe vrouw, maar wat de buitenkant zegt, geldt niet voor de binnenkant. Anyhow, she’s trying. Wordt het niks, pech. Gewoon dóórgaan. Laat iedereen maar lachen!!

 48. Pierre Cul

  Misschien eerst nog een stemoperatie?

 49. Pitbull

  Sanoma-fan
  Sat 16 Jul 2011 om 18:11
  Ik zou me kapot lachen als ze echt de volgende Bond-girl wordt, en het zeikerige klootjesvolk haar maar uitlachen.

  IK lach echt heel hard met je mee SANOMA-FAN..
  Ik reageer al niet meer op al die negatieve reacties, ze zijn het voor mij niet meer waard.

 50. Cees

  Sinds wanneer is zij actrice? Heeft ze een toneelopleiding gedaan?

 51. anonymus

  bond girl is zeker een optie ,en dan megamindy dingetjes. ook leuk.

 52. Anoniem

  Cees, als je in een Megamindy productie gespeeld heb sturen ze automatisch vanuit de toneelsxhool het diploma op. Als je dat kan ben je tegoed voor een toneelschool.

 53. Peter

  Acteren ? zij heeft niet eens haar school afgemaakt. slaap verder ik zit niet te wachten op haar er zijn wel betere actrices voor de bond rol

 54. anoniem

  pff ze wil weer aandacht hebben ze zal wel gelezen hebben dat doutzen kroes gaat acteren dat jaloerse mens wil dat natuurlijk ook. Yolanthe heeft geen enkel talent dat heb ik wel kunnen zien dan ze nog op tv is mij een wonder. De amerikanen hadden wel gelijk ze noemden haar een Aandachthuur die haar man alleen gebruikt om haar slechte acteer of zangcarriere te lanceren hebben ze goed voorspeld

 55. Anoniem

  Een rol in een bondfilm en er vervolgens uit geknipt worden :lol:

 56. Huubje

  Zij kan echt niet acteren worden jullie ook zo moe van haar, ik wel? Ga lekker shoppen en laat acteren aan en ander over.

 57. Anoniem

  Die Yolanthe is zo over de top hea. Dat presenteren van haar ook, zo overdreven allemaal .. sommigen mogen haar leuk en goed vinden, ik vind het irritant!

 58. Brenda

  @Fleur

  Leg me eens uit…..wat is er mooi aan de “Anorexialook?”

 59. Inge

  Ach, de grootste stoephoer van Nederland wil weer aandacht.
  Misschien moet ze in de VS de hoer gaan spelen, dat kan ze nog net.
  Moet ze wel even iemand meenemen die de financien voor haar gaat doen want tellen kan ze ook niet.
  Weg met dit schijtwijf.
  Ze had nooit op tv moeten komen vieze golddigger!

 60. Jade

  Deze mevrouw mag van mij in 13 delen gehakt in een koffer naar de Nevada woestijn gestuurd worden. Is ze nuttig als voer voor de aasgieren. Daar heeft ze wel talent voor. Mispunt van een tuthola.

 61. Anoniem

  Zometeen is ze op 3 Jade dus broek op je knieën en gaan jongen.

 62. Robbieboy

  @Jade, zullen we dat dan OOK maar gelijk bij jou doen?

 63. frans

  Heb haar programma gezien en eerlijk ze bakt er niks van noemen ze dat presenteren ? Wie heeft haar eigelijk en eigen programma gegeven die mag van mij gelijk vertrekken die kan niet oordelen ik vind haar echt geen goede presentatrice . Ze moeten eens goede kijken naar die presentatrice van tros opgelicht die kan er wat van.

 64. Marit

  Ik denk wel dat dit haat gaat lukken, ze is al via Baas B., Jan Smit bij Wesley terecht gekomen. En we weten allemaal hoe! Dus als ze iemand invloedrijk ontmoet, is het weg Wes en stapt ze in het vliegtuig.

 65. moordwijf!

  jezeus mensen wat een commentaren! NL is klaar met Yolanthe maar Amerika (nog) niet… Denk eigenlijk dat ze wel kans maakt daar!

  Ik vind de reacties hierboven echt van een veschrikkelijk laag niveau

 66. Anoniem

  Anonymous
  Sun 17 Jul 2011 om 14:38

  Een rol in een bondfilm en er vervolgens uit geknipt worden

  —-

  Dan heb ik liever nog Carice, want zelfs een delete scene is te veel voor haar. Bitch..

 67. Guus

  Nee yolanthe je bent geen carice van houten je hebt nog altijjd talent nodig om actrice te worden

 68. Mel

  Dat ze een Amerikaanse producent op een borreltje dronken heeft gevoerd en die man heeft geroepen “kom maar naar Amerika” betekent nog niet dat we hier met een aanstormenden Hollywoodster te maken hebben. Er zijn duizenden producenten daar en nog veel meer mooie dames met talent waar ze het tegen op moet nemen. Berichten worden in de media (en door Yo zelf ook denk ik) behoorlijk opgeblazen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.