Yolanthe Cabau-Sneijder wil doorbreken in Amerika

Foto: TROSVoetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau gaat onderzoeken of zij mogelijkheden ziet voor een carrière als actrice in Hollywood. De presentatrice heeft de interesse gewekt van het Amerikaanse managementbureau CAA, dat ook onder meer Brad Pitt, Julia Roberts en Oprah Winfrey vertegenwoordigt. “Die willen mij dus tekenen en dat vind ik al heel gaaf, omdat zij een groot bureau zijn en die willen er dus voor zorgen dat ik daar ook ga werken als actrice“, aldus Yolanthe in Shownieuws.

Yolanthe reisde recentelijk af naar Los Angeles om met CAA te praten. “Daarom ben ik daar dus heen gegaan. Om die mensen te leren kennen en kijken hoe het er daar aan toegaat. Hoe ze werken en of ik het kan combineren met het leven dat ik met Wesley heb, want dat staat natuurlijk op nummer één.”

Voor velen is doorbreken in Hollywood een droom. “Nou, om eerlijk te zijn is dat nooit echt een droom van mij geweest. Op een gegeven moment ontmoette ik een producent die ook in Amerika werkte. Er kwamen hele gesprekken en die hebben mij uitgenodigd en toen is het eigenlijk een beetje ontstaan.”

Ik had er nooit over nagedacht, maar als je wordt uitgenodigd, dan ga je er natuurlijk wel over nadenken. Wes en ik hebben daar over gesproken. Als je zo’n kans krijgt, waarom niet? Probeer het en als het niet lukt, dan niet“, besluit ze.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen