Olcay Gulsen in Amerikaanse realityshow

De Nederlandse designer Olcay Gulsen heeft meegedaan aan het Amerikaanse realityprogramma Ready to Wear van tv-zender Bravo. Ze zal komend najaar in twee afleveringen haar opwachting maken als coach. Dat heeft Gulsen vrijdag verteld aan RTL Boulevard. Ready to Wear is een tv-show over kandidaten die een modewinkel beginnen. “Het is heel erg wennen aan de Amerikaanse tv. Het is honderd keer meer uitvergroot dan wat we in Nederland kennen“, vertelt de modeontwerpster.

Het maken van Amerikaanse tv-programma’s is volgens Gulsen geenszins te vergelijken met Nederlandse producties. “Er zijn heel veel camera’s, grote megaproducties, maar daardoor ook heel spannend en leuk. Wat ik leuk vind aan Amerikanen, vind ik meteen ook minder leuk. Dat is dat ze heel groots denken en heftig zijn, maar onwijze ego’s hebben. Het zijn allemaal van die sterren. Wat dat betreft vind ik het wel lekker om normaal te zijn in Nederland.”

Gulsen is wel blij dat het slechts bij een paar opnamedagen is gebleven. “Als je in Nederland met een fotograaf of stylist bezig bent, dan zijn ze dienstverlenend. Daar zijn zij de sterren en moet iedereen voor hen wijken als ze binnenkomen. Na drie dagen is dat wel irritant.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen