‘Wilfred Genee kan niet zonder Johan Derksen’

Foto: RTLTv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf heeft na het kijken van de nieuwe wielertalkshow RTL 7 Tour Du Jour het gevoel dat presentator Wilfred Genee moeilijk zonder zijn Voetbal Inter- national-maatje Johan Derksen kan. “Wilfred Genee zonder Johan Derksen, is als Bassie zonder Adriaan. Dat is de eerste conclusie nadat dit weekeinde Tour Du Jour op RTL 7 van start ging. Helaas schuift Johan Derksen alleen op de maandag- en vrijdagavond aan“, schrijft Voller in de krant.

Voller heeft wel genoten van het programma. “Bijna alle ingrediënten van het succesvolle VI Oranje, dat vorig jaar zomer tijdens het WK voetbal zo verraste, zijn meegenomen naar de wielervariant van het programma. Met veel entertainment; sterke wielerverhalen van ex-profs als Danny Nelissen en Steven Rooks en een bekende Nederlander die op een computerfiets de Alpe d’Huez bedwingt.”

De tv-recensent vermoedt dat het programma kan uitgroeien tot een hit. “Maar, niet onbelangrijk, dan moeten de Nederlandse wielrenners wel blijven presteren zoals gisteren. En moet er iemand zijn die Genee af en toe een flinke por tussen de ribben geeft.”

Hij verwacht vuurwerk op de maandag- en vrijdagavond, als Derksen aanschuift. “Het zou mij niets verbazen als de kijkcijfers van juist die uitzendingen omhoog schieten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen