Maxim Hartman wil Bram Moszkowicz

Maxim Hartman hoopt dat hij advocaat Bram Moszkowicz kan strikken voor een van de afleveringen van Ze Is Van Mij, de talkshow over vrouwen die hij samen met Waldemar Torenstra maakt. Dat zegt Hartman in weekblad Televizier. Ze Is Van Mij heeft voor het tweede seizoen, dat maandagavond van start gaat, heel wat bekende Nederlanders gestrikt. Toch heeft Hartman dus nog een wensenlijst. “Zelf hoop ik dat Peter R. de Vries en Bram Moszkowicz nog eens willen aanschuiven“, zegt hij.

In de eerste nieuwe aflevering van Ze Is Van Mij zijn Arie Boomsma en Dick Jol te gast. “Een verrassende combinatie, eigenlijk een botsing van twee culturen. De streetwise volkse Dick met steengoede oneliners tegenover de altijd correcte en genuanceerde Arie. Veel chemie onderling, al had ik een grote clash met Arie over liefde en seks.

Ook met de andere gasten in komende afleveringen is Hartman erg blij. “Eén van de leukste combinaties vond ik Filemon Wesselink en Rob de Nijs. Iedereen was op zijn eigen manier heel open en eerlijk en de sfeer was prettig.

Ze Is Van Mij is om 21.10 uur te zien op Nederland 3.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen