SBS 6 denkt na over vervolg Show Me The Money

Foto: RTLSBS 6 heeft nog geen besluit genomen over de toekomst van de spelshow Show Me The Money met Beau van Erven Dorens. Hoewel er volgens producent Endemol een nieuwe serie aan komt, is dat volgens SBS allerminst zeker. “We zijn ervan op de hoogte dat Endemol graag door wil met het format. We zijn ook tevreden over het programma, maar het is nog te vroeg om te zeggen of en wanneer we ermee zouden terugkomen“, laat een woordvoerster van de zender weten.

Show Me The Money was in april twee weken te zien in de vooravond van SBS 6. “We hebben Nederland op SBS 6 laten kennismaken met de spectaculaire spelshow Show Me The Money. Het was een uitprobeersel van twee weken, maar daar komen we mee terug“, aldus Endemol-directeur Laurens Drillich in weekblad Privé.

De spelshow was volgens Van Erven Dorens ‘één van de duurste tv-shows ooit’, maar hoge kijkcijfers bleven uit. Gemiddeld trok de tv-show om half acht ’s avonds 410.000 kijkers. Shownieuws, dat normaal gesproken op dat tijdstip te zien is, weet doorgaans meer kijkers te boeien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen