RTL Telekids-gezicht Keet bij concurrent Z@pp

Foto: RTLKeet, het gezicht van kinderblok Telekids op RTL 8, komt ook op de buis bij de concurrerende kinderzender Z@pp. Ze speelt vanaf vrijdag een rol in de serie Amika van de TROS. Dat hebben de makers donderdag laten weten. Amika speelt zich af op en rond de manege De paardenhoeve, die wordt gerund door de familie De la Fayette. Keet, die eigenlijk Yvonne Coldeweijer heet, speelt de rol van popster Cindy. Het duurt niet lang voor ze wordt meegesleept in alle avonturen op de manege.

De TROS begon maandag met het uitzenden van het derde seizoen van Amika. De serie is elke werkdag om 18.00 uur te zien op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen