Patty Brard: ‘Patricia Paay aardiger dan ik dacht’

Foto: RTLPatty Brard vindt haar tv-collega Patricia Paay niet zo onaardig als ze dacht. Bij de opnames van de tv-show Diva’s Draaien Door kwamen de twee nader tot elkaar. “Patricia is aardiger en sympathieker dan ik dacht. Ze is een eerlijk mens met het hart op de tong. Dat waardeer ik. Ik ben eigenlijk precies hetzelfde. In de serie zal het best eens stormen, omdat we zeggen wat we denken. We weten dat we gerust boos op elkaar kunnen zijn, maar dat alles ook weer uitgesproken kan worden.

Brard kan zich voorstellen dat veel mensen hun adem inhouden over de samenwerking van Brard, Paay en Tatjana Simic. “De kans op een fikse ruzie is groot, dat geef ik toe. We hebben alle drie een behoorlijk ego. In het verleden hebben we ook weleens minder leuke dingen over elkaar gezegd.

Bij de opnames was er geen oud zeer. “Tijdens onze samenwerking liep alles op rolletjes. Zonder Tatjana iets tekort te doen, moet ik toegeven dat ik opeens heel veel bewondering voor Patricia heb gekregen. Ze heeft het imago van een chique dame, die bang is dat één van haar nagels zal breken. In wekelijkheid is ze een vrouw die van aanpakken weet.

Simic is de derde hoofdrolspeelster in de serie. “Tatjana is anders dan Patricia en ik. Ze is niet zo’n flapuit als wij, maar ze denkt eerst na voordat ze wat zegt. Ik geloof dat die tegenstelling de serie ook zo boeiend maakt“, besluit ze in Story.

Diva’s Draaien Door gaat op 1 september in première op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen