Lars Vreugdenhil heeft geen spijt van De Bachelor

Foto: RTLLars Vreugdenhil heeft er, ondanks de weinig succesvolle afloop, geen spijt van dat hij heeft meegedaan aan De Bachelor. Al snel na de finale bleek er geen klik te zijn met winnares Karin. “Het was een fantastische ervaring. Ik had het nooit willen missen. Ik vond het super leuk dat al die 25 meiden zoveel moeite deden voor mij om naar Curaçao te komen. Je moet toch vijf weken vrij nemen van je werk, terwijl je binnen twee dagen weer weg kan zijn“, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

RTL 4 bracht week na week in beeld hoe Vreugdenhil met meerdere vrouwen zoende en de nacht doorbracht. “Ik dacht eerst: wow. Maar toen dacht ik: het is puur. Het is zoals het is.”

Vreugdenhil vindt het leuk dat hij nu zo veel aandacht krijgt op straat, maar zou niet weer meedoen aan een tv-show. “Ik zou niet nog een keer aan een programma meedoen. Je hoeft niet te verwachten dat je mij in Take Me Out ziet binnenkort.”

Wel wenst hij zijn opvolger alvast veel plezier. “Ik hoop dat de volgende Bachelor het volgend jaar net zo leuk zal hebben.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen