Gallyon van Vessem wil door met Hart van Nederland

Gallyon van Vessem hoopt nog lang bij Hart van Nederland te kunnen blijven werken. Ze heeft het erg naar haar zin bij SBS 6. “Ik houd enorm van livetelevisie en ben zeer geboeid door wat er in de wereld gebeurt. Het is fijn om daar elke avond een bijdrage aan te leveren. Ik heb me nog geen moment verveeld of het gevoel gehad dat mijn ambities ver- der reiken. Terwijl ik best ambitieus ben. Hart van Nederland is live en moet dus in één keer goed. Dat blijft nog steeds een uitdaging“, zegt ze.

Van Vessem vindt de sfeer bij SBS 6 erg aangenaam. “Het niet-bedrijfsmatige gevoel dat ik heb bij mijn werk spreekt mij het meest aan. Ik heb niet het gevoel dat ik in een officiële omgeving werk waar een duidelijk hiërarchie heerst. Het is allemaal wat meer vrijgevochten dan in het bedrijfsleven en dat spreekt mij erg aan.

De presentatrice heeft zeven jaar een eigen bedrijf gehad. “Dat vond ik ook leuk, maar het voelde minder vrij. Zeker toen we personeel kregen dat elke maand betaald moest worden. Ik was elke minuut van de dag bezig om er een succes van te maken. Hart van Nederland doe ik bij elkaar ook alweer zeven jaar en dat blijft erg leuk“, besluit ze in TROS Kompas.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen