Xander de Buisonjé werkt aan nieuwe tv-programma’s

Foto: Ferenc LorchDe presentatiecarrière van Xander de Buisonjé krijgt waarschijnlijk een vervolg. Na het NCRV-programma Zij Gelooft In Mij vorig jaar, is hij nu bezig met een paar nieuwe projecten. Dat zegt De Buisonjé in Avrobode. Waar het over gaat, wil De Buisonjé nog niet verklappen. “Er liggen op dit moment plannen voor nieuwe tv-programma’s, maar het is nu afwachten hoe dat gaat uitpakken. Maar muziek is mijn nummer één; ik wil geen programma als dat ten koste van de muziek zou gaan.

De zanger wil niet te veel hooi op zijn vork nemen. “Ik heb een paar goede mensen om me heen die carrièrematig een beetje structuur proberen te creëren. Ik loop altijd rond met 300 ideeën in mijn hoofd. Mijn vrouw zegt dan: ‘Misschien moet je er 298 laten varen en voor die andere twee te gekke ideeën gaan.’ Maar één programma per jaar maken neemt niet schokkend veel tijd in beslag.

Overigens dringt De Buisonjé zijn hoeveelheid werk op muzikaal gebied ook terug. “Ik hou de prijs van mijn optredens expres vrij hoog. Ten eerste omdat het kan, maar ook om geen dichtgeslibde agenda te hebben. Ik wil veel tijd met mijn gezin doorbrengen, want dat is het allerbelangrijkst.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen