Wilfred Genee met dagelijkse Tour de France-talkshow

Wilfred Genee gaat in juli een dagelijkse talkshow over de Tour de France presenteren. Het programma heet RTL Tour du Jour en zal van 1 tot en met 24 juli tussen 20.30 en 22.40 uur te zien zijn op RTL 7. Dat heeft RTL woensdag laten weten. Tijdens het WK Voetbal van vorig jaar was Genee ook dagelijks op de buis met een talkshow. “RTL Tour du Jour wordt geen VI Oranje, want de Tour is tenslotte geen WK. Qua sfeer is de talkshow wel vergelijkbaar“, zegt RTL 7- baas Marco Louwerens.

Genee zal in de talkshow zowel met deskundigen als liefhebbers praten. Zo schuiven onder meer kenners als Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd aan.

Vanuit Frankrijk komen reportages van ‘Jakhals’ Erik Dijkstra en Marcel Maijer over zowel het harde nieuws als de karakteristieke achtergronden van de Tour. “En in een periode dat de voetbaltransfers in volle gang zijn, geeft Johan Derksen updates hierover“, aldus RTL.

De opnames vinden plaats op het Amsterdamse Westergasterrein, waar tevens De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman worden uitgezonden. De sporttalkshow is toegankelijk voor publiek.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen