Wendy van Dijk nodigt pers uit in Friesland

Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk reist volgende maandag af naar Leeuwarden om haar politieserie Moordvrouw te presenteren aan de pers. De presentatie vindt plaats in het monumentale complex Blokhuispoort, dat van 1580 tot 2008 dienst deed als gevangenis. Dat heeft RTL maandag laten weten. RTL heeft voor deze locatie gekozen, omdat de serie zich afspeelt in Friesland, dat volgens de tv-zender ‘oogverblindend’ is. De provincie heeft zich als sponsor verbonden aan het project van RTL.

Van Dijk kan volgende week maandag nog geen beelden laten zien aan de pers, want de opnames beginnen pas in augustus. De presentatrice zal in de serie verschijnen als rechercheur Fenna Kremer, die samen met haar professionele politieteam is gestationeerd in Leeuwarden.

Tijdens de presentatie zal Van Dijk vergezeld worden door haar partner Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL 4. Ook directeur Paul van Gessel van Fryslân Marketing en creatief directeur Laurens Drillich van producent Endemol komen aan het woord.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen