RTL 4 mogelijk niet verder met Wie Is Mijn Vader

Foto: Nick van OrmondtRTL 4 gaat na de kick off in april mogelijk toch niet verder met het tv-programma Wie Is Mijn Vader van Irene Moors. Er zijn te weinig aanmeldingen. Dat heeft tv-producent Tuvalu laten weten. Nadat Wie Is Mijn Vader afgelopen april al niet van start kon gaan, wordt nu ook het najaar niet gehaald. “Op dit moment is het te onzeker of er voldoende matches voor een hele serie zullen komen. Wie Is Mijn Vader zal dan ook niet in het najaar op televisie verschijnen“, zo laat het productiehuis weten.

In Wie Is Mijn Vader willen de makers donorkinderen herenigen met hun biologische vader, door het opzetten van een DNA-databank. Er zijn nu te weinig matches. “Over enkele maanden, als daadwerkelijk iedereen in de databank is opgenomen en alle profielen vergeleken zijn, zullen we kijken hoe het in de toekomst verder moet met Wie Is Mijn Vader. En of het mogelijk is in 2012 wel een serie op televisie te krijgen.”

Het project Wie Is Mijn Vader gaat wel door. “Voor de duidelijkheid: we praten enkel over het televisieprogramma. Het project als geheel en de database zullen hoe dan ook blijven bestaan. Ook blijft het mogelijk om je als nieuwe deelnemer aan te melden.”

De kick off van Wie Is Mijn Vader trok in april van dit jaar 1,1 miljoen kijkers naar RTL 4. Geen enkel programma trok op hetzelfde moment meer kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen