‘Matthijs van Nieuwkerk speelt toneelstukje’

Maxim Hartman is geen fan van De Wereld Draait Door. Hij vindt dat de talkshow zijn langste tijd heeft gehad. “Ik kan niet meer zo goed naar De Wereld Draait Door kijken. Ik heb een schijt- hekel aan programma’s die jarenlang de buis domineren“, zegt hij in VARAgids. Toch vindt hij presentator Matthijs van Nieuwkerk wel goed. “Je kunt niet anders dan zeggen dat Matthijs het goed doet. Maar mij lijkt het verschrikkelijk om dat in zo’n strak format vijf dagen in de week te moeten doen.

Hartman vindt Van Nieuwkerk voorspelbaar geworden. “Je kunt ook niet van iemand verwachten dat hij steeds oprecht of verrassend is. Het is een toneelstukje dat hij voortreffelijk speelt.

Pauw & Witteman is ook al jaren elke dag op de buis. “Of Pauw en Witteman goed zijn, hangt van hun gasten af. Mijn voorkeur gaat uit naar jeroen Pauw. Jeroen heeft betere gezichtsuitdrukkingen, meer humor en durft ook wat liberaler te zijn. Witteman is wel erg politiek correct.

Van alle talkshow vindt hij Voetbal International nog het leukst. “Mijn complimenten voor Johan Derksen. Hij is een van de eerlijkste mensen op televisie. Wat hebben die lui van Voetbal International zich enorm ontwikkeld.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen