Inge Schrama vond makers GTST ‘sukkels’

Foto: Nick van OrmondtInge Schrama begreep er niets van toen ze acht jaar geleden werd gevraagd voor een rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze vond de makers maar sukkels. Dat zegt de actrice in Mikro Gids. Schrama is achteraf blij dat die ‘sukkels’ haar een kans hebben gegeven. “Ik stond al een paar jaar ingeschreven bij een casting- bureau, maar had tot dan toe alleen wat kleine rolletjes gespeeld. Toen ik werd gevraagd om auditie te doen voor GTST, dacht ik: wat een sukkels dat ze míj bellen“, vertelt ze.

De actrice dacht dat het een grote vergissing was. “Ik kon me gewoon niet voorstellen dat ik daarvoor in aanmerking kwam. Het gevolg was dat ik zonder een spoortje zenuwen naar die auditie ging, omdat het zag als een dagje uit.

Maar na de eerste auditie volgde al snel een tweede, en toen kreeg ze de rol. Twee dagen later moest ze aan de slag. “Ik moest echt alles omgooien in mijn hoofd. Van de ene op de andere dag was ik een actrice met een baan. Of zeg maar gerust: een droombaan. Ik vond het waanzinnig om bij zo’n instituut te mogen werken, want dat is Goede Tijden natuurlijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen