Anniko van Santen hysterisch van Opsporing Verzocht

Foto: AVROHet presenteren van Opsporing Verzocht is Anniko van Santen niet in de koude kleren gaan zitten. Ze is er licht hysterisch door geworden. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Van Santen kan er steeds beter mee omgaan. “In het begin zag ik achter iedere boom een griezel, maar dat gaat voorbij. Ik merk wel dat ik met mijn kinderen een tikje hysterischer ben dan met andere ouders. Als ze buiten spelen, zeggen ze uit zichzelf al: ‘Nee mam, ik ga niet met vreemde mensen mee.’

De presentatrice denkt dat het moeilijk is om je tegen geweld te weren. “Hoe voorzichtig je ook bent, je hebt nooit garantie. En als een inbreker per se bij je naar binnen wil, lukt dat. Ik ben me veel bewuster van het kwade in de mens, omdat ik daar dag in dag uit mee word geconfronteerd. Er lopen mensen rond die heel slechte, nare dingen doen. Maar ik wil er niet banger door in het leven staan. Ik weiger me daaraan over te geven.

Ze weigert ook om te stoppen met Opsporing Verzocht. “Ik ben ook samensteller van het programma en ben er dus elke dag mee bezig. Op een dag zal het wel genoeg zijn. Maar het gevoel dat ik iets belangrijks doe, weegt daar tot nu toe tegen op.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen