Erland en Wendy wedden om X Factor-exits

Foto: Nick van OrmondtRTL 4-directeur Erland Galjaard en zijn vriendin Wendy van Dijk wedden thuis om welke kandidaten afvallen in haar tv-show X Factor. Dat verklapt Galjaard in een interview met Veronica Magazine. Zo gokte Galjaard dat Rochelle, die vrijdag in de halve finale staat, het nooit zo ver zou schoppen. “Onze weddenschap ging erom of ze de vijfde liveshow zou halen. Uiteindelijk is zij bijna in de finale beland. Het is al meerdere malen gebleken dat ik een slecht voorspeller ben“, laat hij weten.

Van Dijk geloofde wel in Rochelle. “Wendy zei: ‘Let op, dit meisje gaat het helemaal maken.’ Ik vroeg mij in een vroeg stadium af of Rochelle door haar bescheidenheid door het grote publiek omarmd zou worden. Wendy ziet het vaak beter dan ik.

Inmiddels omarmt ook Galjaard de verlegen kandidate. “Het verhaal van Rochelle was erg opvallend. Een bescheiden en jong meisje uit de provincie ontwikkelde zich in een aantal maanden tot een potentiële ster. Prachtig!

Naast Rochelle staan ook Adlicious, Rolf en Sim’Ran in de halve finale van X Factor. Het niveau van de kandidaten ligt hoog, vindt Galjaard. “Sterker nog, de kwaliteit ligt dit jaar zelfs hoger dan bij de vorige editie.”

X Factor is om half negen te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen