Dean Saunders in Van Popster tot Operaster

Geplaatst op di 28 jun 2011 om 13:36

Dean Saunders, winnaar van Popstars 2011, gaat opnieuw meedoen aan een groots opgezet tv-programma. Hij is een van de zes kandidaten van Van Popster tot Operaster, de jaarlijkse NCRV-show op Nederland 1. Dat heeft de omroep dinsdag laten weten. Naast Saunders doet ook X Factor-winnares Lisa Loïs en volkszanger Frans Duijts mee aan het muzikale evenement. De overige drie bekende deelnemers die opera gaan zingen worden in een later stadium bekendgemaakt.

Van Popster tot Operaster wordt eind augustus voor de tweede keer georganiseerd voor het goede doel Oxfam Novib. Het programma met presentator Ernst Daniël Smid wordt gefilmd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hier laten de deelnemende artiesten een operaklassieker horen. Net als vorig jaar zal de jury bestaan uit bariton Henk Poort, radio-dj Giel Beelen en mezzo-sopraan Tania Kross.

De uitzending is op 31 augustus om 21.30 uur op Nederland 1.
13 Reacties op “Dean Saunders in Van Popster tot Operaster”


 1. Mark

  Je zou zeggen: artiesten wiens carriere dalende is, maar dat kun je van Frans niet zeggen. Of wil hij ook eens verder dan de plaatselijke braderie.

 2. Yossarian

  Jaarlijks?

 3. !

  Dean wie?

 4. Piet

  Men moet toch eens naar ITV kijken . Is daar echt een goede show , en niet voor één uitzending.

 5. Danny van der Sluys

  Er is al heel lang sprake van dit programma en deze drie zijn nog lang niet klaar. Lisa heeft een zeer succesvolle CD gehad, die zelfs platina werd. Daarnaast een stuk of 3 hits gehad in 2009 – 2010.

  Voor Frand Duits was ‘Morgen is pas morgen’ een nummer 1 hit in de Single Top 100 dit jaar.

  Dean is net begonnen en had een #1 positie met ‘you and I both’ en kwam op #11 in de Single Top 100 met ‘On the way to love’.

  Geen van alles echte losers dus!

 6. Shunshine

  Ik word ’n beetje Saunders moe!!!

 7. Koen

  Dean, de niet succesvolle broer van Ben, moet toch wat om in the picture te blijven :)

 8. Mark

  Danny, kijk eerst nog maar eens in de Top 40 wat al die artiesten daarin gepresteerd hebben, dan praten we verder.

 9. Bas van den Kimme

  Staat er trouwens nog geen nieuwe talentenjacht gepland voor het najaar bij Sbs ? Er zijn nog maar weinig oproepen.

 10. Anoniem

  Lisa moet mee gaan doen met beste zangers van nederland 4! wordt ze nog succelvoller, die chick kan rocken en zingen niet normaal. Sorry voor de anouk fans, maar ik vind Lisa toch een stuk beter en leuker!

 11. Markk

  @Mark en weet jij hoe een Top 40 samen wordt gesteld? Dat is namelijk niet op basis van verkopen (downloads, singles). Nee, dat is gebaseerd op airplay en de doelgroep 538. Op dit moment verkoop Rolling in the Deep van Adele nog prima. Echter wordt dit nummer al geweerd in de Top 40. Te oud.

  De nummer 1 is dikwijls niet de best verkochte, maar de meest gedraaide plaat. Dat zegt niks over deze artiesten, maar meer dat ze geen 538 doelgroep zijn.

 12. John Doe

  @ Bas van den Kimme
  Ze wachten eerst tot the voice is afgelopen en dan zenden ze 40 weken popstars uit.

 13. Ano Nymous

  @ Anonymous 17;13.

  Kan je vinden maar Anouk is degene met de overbezette agenda en nog steeds successen… voor Lisa alweer een tijdje geleden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.