Dean Saunders in Van Popster tot Operaster

Dean Saunders, winnaar van Popstars 2011, gaat opnieuw meedoen aan een groots opgezet tv-programma. Hij is een van de zes kandidaten van Van Popster tot Operaster, de jaarlijkse NCRV-show op Nederland 1. Dat heeft de omroep dinsdag laten weten. Naast Saunders doet ook X Factor-winnares Lisa Loïs en volkszanger Frans Duijts mee aan het muzikale evenement. De overige drie bekende deelnemers die opera gaan zingen worden in een later stadium bekendgemaakt.

Van Popster tot Operaster wordt eind augustus voor de tweede keer georganiseerd voor het goede doel Oxfam Novib. Het programma met presentator Ernst Daniël Smid wordt gefilmd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hier laten de deelnemende artiesten een operaklassieker horen. Net als vorig jaar zal de jury bestaan uit bariton Henk Poort, radio-dj Giel Beelen en mezzo-sopraan Tania Kross.

De uitzending is op 31 augustus om 21.30 uur op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen