Britt Dekker dankzij winst RTL 5-show in jury Mr. Gay

Foto: RTLBritt Dekker is vanwege het winnen van het tv-programma Echte Meisjes in de Jungle op RTL 5 gevraagd om plaats te nemen in de jury van de jaarlijkse Mister Gay Netherlands-verkiezing. Ze heeft de uitnodiging geaccepteerd. Dat heeft de organisatie laten weten. Dekker is op 5 augustus aanwezig bij de finale tijdens Gay Pride. “Ze is positief, vrolijk en heeft recentelijk een eindstrijd gewonnen. Dat maakt haar een uitstekend jurylid voor de verkiezing“, zegt organisator Frederik van den Bosch.

Het realitymeisje vindt het erg leuk dat ze op het Rembrandtplein in Amsterdam bekend mag maken wie de winnaar is. “Ik voel me vereerd om in de jury te zitten en het lot in eigen handen te hebben“, zo laat ze weten.

Dekker vergaarde de afgelopen maanden veel populariteit door haar deelname aan Take Me Out en Echte Meisjes In De Jungle. In beide programma’s viel ze op door haar opvallende uitspraken zoals ’twee buiken op één hand’ en haar voorliefde voor hamburgers, kroketten en de kleur roze

Vorig jaar bestond de jury van de Mister Gay-verkiezing uit Arie Boomsma, Sipke Jan Bousema, Geraldine Kemper en diva Mayday. De winnaar ontvangt dit jaar niet alleen de eervolle titel, maar wint onder andere een minicruise en een luxe overnachting in hotel The Grand.

Mister Gay Netherlands 2011 wordt georganiseerd door de website Gay.nl, dat zichzelf ‘het grootste homomedium van Nederland’ noemt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen