Anita Witzier wil meer afleveringen Memories extra

Geplaatst op vr 03 jun 2011 om 13:34

Foto: KROAnita Witzier wil structureel meer afleve- ringen van Memories extra gaan maken. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Televizier. In Memories extra onderzoekt Witzier hoe het gaat met de kandidaten uit oudere afleveringen van Memories. “Ik ben zelf gek op Memories extra. Ik vraag me voortdurend af hoe het nu met mensen gaat. Je wordt in korte tijd zo intiem met ze en dankzij deze uitzendingen zie ik ze weer. Misschien moet we hier wel veel meer afleveringen van maken“, vertelt ze.

Voorlopig is Witzier druk met de zomerse variant op Memories. “Deze zomer maak ik weer een Tour d’Amour, naar Griekenland, Kroatië en Italië. Dat wordt in november uitgezonden.

Een nieuwe serie van Memories extra gaat maandag direct na het Achtuurjournaal van start op Nederland 1.
4 Reacties op “Anita Witzier wil meer afleveringen Memories extra”


 1. Wigwam

  Dit moeten we zo proberen te houden, 0 reacties over dat niksprogramma!
  Oeps.

 2. *pons

  Om naar Anita Witzier te kijken is al een plezier !!

 3. david

  Als je naar haar foto kijkt,wat heeht ze een mooie kop.!

 4. Cecile .Bollaerts

  Memories is een zeer leuk programma.Anita Witzier heeft gelijk en het zou meer mogen zijn.Ik heb een vraagje:In februari 2007 was er een uitzending op memories over CARRY EN BOB.LEVEN ZE NOG EN WAT IS ER VERDER VAN HUN LEVEN GEWORDEN???????
  Het was zo schoon,en droevig.kan iemand mij laten weten hoe het hun is vergaan .Met dan bij voorbaat.
  Cecile.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.