Bastiaan en Tooske Ragas in tv-show Chantal en Tijl

Chantal Janzen en Tijl Beckand hebben heel wat bekende Nederlanders gestrikt voor deelname aan hun nieuwe tv-show De Jongens Tegen De Meisjes op RTL 4. Zo ontvangen ze in de eerste afleve- ring op 21 mei onder meer Bastiaan en Tooske Ragas. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Bastiaan neemt samen met Guido Weijers en Johnny de Mol plaats in het mannenteam van Tijl, terwijl zijn echtgenote Tooske zich samen met Sara Kroos en Stacey Rookhuizen bij Chantal voegt.

In De Jongens Tegen De Meisjes gaan Chantal en Tijl, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan. Elk team bestaat uit drie wekelijks wisselende BN’ers. “Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van het andere geslacht om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten“, legt RTL uit.

De Jongens Tegen De Meisjes is een productie van Talpa. Onder de naam M/V werd de tv-show in 2006 eerder gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Linda de Mol voor de toenmalige zender Talpa van John de Mol.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is op zaterdag 21 mei om 20.30 uur, op het tijdstip van Ik Hou Van Holland, ook een productie van Talpa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen