Televisie in teken van dood Osama Bin Laden

De televisie staat maandagavond voor een groot deel in het teken van de dood van terroristenleider Osama Bin Laden. Naast veel aandacht in De Wereld Draait Door, het NOS Journaal en RTL Nieuws, zijn EénVandaag, Nieuwsuur en Pauw & Witteman volledig aan dit onderwerp gewijd. In De Wereld Draait Door (19.30 uur, Ned. 3) wordt niet alleen gepraat over zijn dood, maar ook gezongen. De talkshow presenteert een actuele opera, waarin bariton André Morsch in de huid kruipt van Bin Laden.

EénVandaag (18.15 uur, Ned. 1) heeft verslaggever Bart Hettema en cameraman Roel van Heen naar New York gestuurd, waar vanuit zij uitgebreid verslag zullen doen. “In heel Amerika zijn mensen de straat op gegaan om de dood van de terroristenleider te vieren”, bericht de rubriek.

In Nieuwsuur (22.00 uur, Ned. 2) wordt gepraat met Amerika-correspondent Tom Kleijn en verslaggever Suzanna Koster in Pakistan. Ook Rudi Vranckx van de Vlaamse omroep VRT, die momenteel aan een documentaire over Al-Qaida werkt, reageert. Hij interviewde enkele dagen geleden nog één van Bin Ladens lijfwachten.

Max Westerman is één van de gasten van Pauw & Witteman (23.00 uur, Ned. 1). Samen met advocaat Geert-Jan Knoops, overlever van de aanslagen op de Twin Towers Rolf Draak, rechtsdeskundige Glenn Schoen en columnist Hassnae Bouazza bespreekt hij de actualiteit.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen