Monic Hendrickx krijgt rol in In Therapie

Foto: Leendert JansenMonic Hendrickx zal haar opwachting maken in het tweede seizoen van de dagelijkse NCRV-serie In Therapie. Dat heeft de NCRV maandag laten weten. Hendrickx zal een patiënt spelen van psychotherapeut Jonathan, een rol van de andere nieuwkomer Peter Blok. Haar personage is een advocate die beseft dat een glanzende carrière geen blijven- de voldoening geeft. “Met de komst van Monic hebben we dit seizoen weer een absolute topcast voor de serie“, zegt producent Alain de Levita.

De opnamen met Monic Hendrickx gaan binnenkort van start. “Ik heb Antoinette Beumer van onder andere Loft en De Gelukkige Huisvrouw gevraagd om naast mij een aantal afleveringen te regisseren. Zij zal twaalf van de dertig afleveringen voor haar rekening nemen, waaronder de verhaallijn met Monic“, aldus De Levita.

Monic Hendrickx speelde in diverse speelfilms en was de afgelopen jaren te zien in onder andere de dramaseries Penoza, Deadline, Stellenbosch en Rembrandt en ik.

In Therapie, waarin de praktijk van een psychotherapeut centraal staat, trok in de zomer van 2010 dagelijks zo’n 450.000 kijkers. Het tweede seizoen is te zien van vanaf 25 juli, dagelijks om 23.00 uur op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen