Rapper Pitbull in halve finale X Factor

De Amerikaanse rapper Pitbull verzorgt vrijdag een optreden in de halve finale van het tv-programma X Factor op RTL 4. Dat heeft een zegsman van de tv-zender dinsdag laten weten. Pitbull heeft in zijn zevenjarige carrière veel samengewerkt met wereldberoemde artiesten. “Zo heeft hij momenteel twee hits, één samen met Jennifer Lopez, On The Floor, en één samen met Ne-Yo, Give Me Everything. Met wie betreedt hij vrijdag het podium?“, zo laat de persvoorlichter van RTL mysterieus weten.

In de halve finale van X Factor, met als thema ‘The Final Countdown’, zingen de vier overgebleven kandidaten ieder twee songs. Eén daarvan is gekozen door de luisteraars van Radio 538 en het andere nummer is gekozen door de kandidaten zelf.

Aan het eind van de avond vallen twee kandidaten af.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen