Nederland 1-show Comedy Live verliest kijkers

Foto: BNNHet BNN-programma Comedy Live heeft de magere start van vorige week niet goedgemaakt. De tweede aflevering trok zaterdagavond 443.000 kijkers naar Nederland 1, 66.000 minder dan vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Presentator Jan Jaap van der Wal scoort daarmee zeer ver onder het gemiddelde van Nederland 1, de best bekeken zender van Nederland. Bovendien zorgt het live-programma voor een kijkcijferdip in de zaterdagavondpro- grammering van de zender.

Van der Wal gaf eind maart nog aan dat hij van Comedy Live een instituut wil maken. “Net als het Amerikaanse Saturday Night Live hopen we door te kunnen groeien naar een instituut op televisie. Iets waar je bij wilt zijn en bij wilt horen“, zei hij.

De tot nu toe behaalde cijfers lijken echter niet hoog genoeg voor een tweede seizoen op het huidige uitzendmoment.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen