Musical Awards Gala verhuist van AVRO naar RTL 4

Geplaatst op vr 27 mei 2011 om 12:09Het Musical Awards Gala verhuist van de AVRO naar RTL 4. De uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards wordt onderdeel van het middagprogramma Life 4 You met Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat meldt RTL Boulevard. Tot vorig jaar was de uitreiking van de prijzen steeds te zien in de avondvullende show op Nederland 1. De organisatie wilde het gala dit jaar verplaatsen van de zomer naar het najaar, maar daar was bij de Publieke Omroep al geen plaats meer voor.

De uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards vindt nu plaats op 2 oktober in een speciale uitzending van Life 4 You, dat wordt gesponsord door het theaterbedrijf van Joop van den Ende.


26 Reacties op “Musical Awards Gala verhuist van AVRO naar RTL 4”


 1. Rick

  Wat sneu!

 2. Pascal

  Wat leuk!

 3. Anoniem

  Wat sneu!

 4. Martijn

  Maar wel vanuit de Del la Mar theater..

 5. Anoniem

  Hopelijk blijft het wel een volwaardig gala met vele optredens en verandert het niet in een paar prijsuitreikingen als item in Life4You (en dat programma vind ik best wel leuk)

 6. Marloes

  Wat sneu!

 7. D@@N

  Dit programma hoorde ook eigenlijk gewoon op een CO-zender thuis. RTL4 lijkt mij een goede keuze, daar is het ook ooit begonnen toch met Musicals in Ahoy?

 8. ...

  Carlo, Irene en Chantal.. Studio 21?

 9. Louwter

  Frits S krijgt het rustig…of deed hij het al niet meer?

 10. D@@N

  Oh nu ik het bericht goed lees, denk ik dat de kijkcijfers wel zullen gaan tegenvallen zeg… Juist zo’n avondvullende show is leuk.

 11. Martijn

  @:
  Nee Nieuwe Del la Mar

 12. Stan

  Nu de AVRO de hele musical inboedel de deur uit heeft gedaan is de link met de TROS weer wat minder voor de handliggend geworden. Ik zou zeggen: schenk Opsporing Verzocht en Blik op de Weg aan de TROS en vorm een elite-omroep met de VPRO, met veel kunst en cultuur (close-up, kunst&kitch), drama en satire (toren c, koefnoen).

 13. Anoniem

  Het is niet meer vanuit Studio 21, het komt vanuit het Delamar Theater Amsterdam.

 14. TeeVeetje

  Jammer voor degene die de prijs in de toekomst gaan winnen , want Carlo en Irene vinden zich zelf véél belangrijker dan de artiesten die de Musical Awards winnen .

 15. Martijn

  Bah, dit hoort gewoon een stijlvol avondprogramma te zijn!

 16. Anoniem

  Belachelijk! Dat het naar de commerciele gaat oke, maar in Life 4 You? Totale verneuking van een mooi avondvullend event/programma

 17. Koos

  Geweldig nieuws dit !

 18. Yossarian

  Die uitreiking wordt dus nu gewoon weggemoffeld in een reguliere uitzending van dit onuitstaanbare duo, tussen de product placements, de reclameblokken, de ‘lollige’ gadgets en de enorme ‘gezelligheid’ door. Gaat er vast enorm op vooruit. Misschien kan Joop van den Ende dan nog even ‘gezellig’ een ei komen bakken bij die enge televisiekok en Gerard Jolng, Dries Roelvink of Thomas Berger een Life Time Achievement Award in ontvangst nemen..

 19. ams

  Stage entertaiment sponsort Life4You mensen das de ware reden!

 20. D@@N

  @ams: Logisch, iedereen weet dat toch al?

  Maar ik vind dat niet de reden om zo’n show ’s middags bij Life 4 You uit te zenden. Misschien gaat Life 4 You wel naar de zondagavond voor één keer?

 21. Mark

  BREAKING???

  The Voice Of Holland naar zondag van RTL 4!!! Vanaf zondag 7 augustus!

  Gisteren bevestigd door Angela in Madiwodo.

  Weet iemand hier meer over. Zou best kunnen om de slecht scorende zondag een boost te geven en de vrijdag is in juli, augustus en september al bezet voor Holland’s Git Talent.

 22. Martijn

  @Mark:
  Ze zei: vanaf 7 augustus zit ik weer in die stoel.

  Dat klopt. Dan zijn de opnames. Niet de uitzendingen ;-)

  Rustig aan!

 23. ams

  @D@@N: denk het niet, en aangezien het een sponsor programma is betekent dit de sponsor betaalt en bepaalt. afgelopen zondag de reclame geweest voor het komende seizoen!

 24. Johan

  Is begonnen bij RTL4, presentatie toen Hans van Wilgenburg.
  Foutje MC

 25. Owen

  Zo nu nog meer pretprgramma’s weg bij de PO en we zullen zien hoelang Nederland 1 nog de grootste blijft.

 26. lichtpuntje

  Zo, dat zijn we mooi kwijt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.