Kinderzender Z@ppelin hit op iPad

Kinderzender Z@ppelin is een hit op de iPad en iPhone. De applicatie voor deze mobiele apparaten is drie weken na de lancering ruim 40.000 keer gedownload. Dat heeft de Publieke Omroep dinsdag laten weten. Uit reacties blijkt dat ouders erg blij zijn met de applicatie, zegt een woordvoerder. “Naast het bekijken van de televisieprogramma’s zijn vooral de kleurplaten en de spelletjes populair. In totaal zijn tot nu toe 34.000 kleurplaten gemaakt en is 33.000 keer een spelletjes gespeeld.”

Met de applicatie kunnen kinderen ook liedjes meezingen. “En voorlezen wordt makkelijker met de voorleesfunctie: ‘verhaaltje lezen’. Hiermee kunnen kinderen op een makkelijke manier voorgelezen worden of zelf verhaaltjes lezen.”

De applicatie is gratis te downloaden via de App Store van Apple.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen